Известие

Collapse
No announcement yet.

Посещение на завода в Милано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Посещение на завода в Милано

Уважаеми съфорумци, предстои ми пътуване до Милано в началото на месец Юни. Много ми се иска да посетя завода на Alfa там, но за жалост в интернет не мога да намеря нищо по въпроса. Затова ви моля, ако някой може да съдейства - ходил е там, или има някакви координати като местоположение, транспорт и т.н., да драсне един - два бързички реда. Ще съм много благодарен.

Ами, Алфа се произвежда вече в Торино, в заводите на Фиат. В Милано има музей, доколкото знам.
    2014: Deutschland über alles

Comment

,

Миналата година бях и преди няколко месеца също в Милано доколкото знам няма да можеш да видиш но дори и да иде6 до някой завод трябва доста връзки и познати.В милано бях с един ликвидатор на фалирали сервизи и с него влязох в оторизиран сервиз на Мазерати Алфа тръпка има но нее кой знае какво има6е и болида на ферари от 2009г.Продаваха аксесоари отпред на улицата само до там може да стигнеш навътре няма кой да те пусне.Ключодържател на Мазерати 45 евро на Алфа 30евроАко ходиш до милано моя съвет е да идеш до Модена ТАМ ИМА КВО ДА ВИДИШ
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Working...
      X